Οικογενειακό Εισιτήριο

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ;;; ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ  ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΑΠΟ 32 €!!!

Η οικογένεια μπορεί τώρα να διασκεδάζει, χάρη στα Οικογενειακά Πακέτα του Magic Park, τα οποία διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές ΚΑΙ ΜΕ 50% “ΕΚΠΤΩΣΗ ώστε να καλύπτουμε την οικογενειακή σας κατάσταση!!! ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! Με τιμές που ξεκινούν από 32 €  μία οικογένεια μπορεί, πληρώνοντας μόνο μία φορά, να απολαύσει απεριόριστο παιχνίδι* καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργίας μέχρι ( 30/10/2016), πραγματοποιώντας όσες επισκέψεις επιθυμεί. Οι κάτοχοι των πακέτων, πέραν της εισόδου, έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε διαγωνισμούς &  αυτόματες κληρώσεις, ενώ λαμβάνουν ειδικές ενημερώσεις & προσφορές για events και δρώμενα.

Oι οικογενειακές τιμές είναι:

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 32 € 

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 40 €

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 44 €

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 62 €

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (1 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 52 €

2 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 52 €

2 ΓΟΝΕΙΣ  ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 62 €

2 ΓΟΝΕΙΣ  ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 64 €

2 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 67 €

2 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (1 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 67 €

ΌΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΛΩΝ, + ΠΑΠΠΟΥΣ + ΓΙΑΓΙΑ   67 €

 

* Εξαιρούνται τα παιχνίδια «Για δεξιοτέχνες», η Γιγαντοτσουλήθρα, το Flash Tower, ο Εξομοιωτής και το Τραμπολίνο. Το Magic Park μπορεί να είναι κλειστό σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών και/ ή κατά τη διάρκεια κάποιων μηνών το χειμώνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το πάρκο στο 2310 476770-1 για περισσότερες πληροφορίες.