ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ   30%

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!! 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ;;;     ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ  ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!         ΑΠΟ 48 €!!!

Η οικογένεια μπορεί τώρα να διασκεδάζει, χάρη στα Οικογενειακά Πακέτα του Magic Park, τα οποία διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές ΚΑΙ ΜΕ 30% ‘ΕΚΠΤΩΣΗ ώστε να καλύπτουμε την οικογενειακή σας κατάσταση!!! ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! Με τιμές που ξεκινούν από 48 €  μία οικογένεια μπορεί, πληρώνοντας μόνο μία φορά, να απολαύσει απεριόριστο παιχνίδι* , πραγματοποιώντας όσες επισκέψεις επιθυμούν στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του πάρκου. Η διάρκεια των οικογενειακών πακέτων είναι κάθε φορά για την τρέχουσα σεζόν. Οι κάτοχοι των πακέτων, πέραν της εισόδου, έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε κληρώσεις που διοργανώνονται αποκλειστικά για τους κατόχους των οικογενειακών εισιτηρίων , καθώς και έκπτωση 10% στην διοργάνωση πάρτυ.

 

Oι οικογενειακές τιμές είναι (με έκπτωση 30%):

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 48 € 

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 59 €

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 68 €

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 89 €

1 ΓΟΝΙΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (1 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 82 €

2 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 79 €

2 ΓΟΝΕΙΣ  ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 86 €

2 ΓΟΝΕΙΣ  ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ) 89 €

2 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 99 €

2 ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ (1 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ή ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 99 €

ΌΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΕΛΩΝ, + ΠΑΠΠΟΥΣ + ΓΙΑΓΙΑ   99 €

 

* Εξαιρούνται τα παιχνίδια «Για δεξιοτέχνες», η Γιγαντοτσουλήθρα,  και το Τραμπολίνο. Το Magic Park μπορεί να είναι κλειστό σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών και/ ή κατά τη διάρκεια κάποιων μηνών το χειμώνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το πάρκο στο 2310 476770-1 για περισσότερες πληροφορίες.